Van Vliet Bedrijfswagens bestaat 4 jaar

Team Van Vliet Bedrijfswagens
Henk van Vliet
Henk van Vliet
Eigenaar, In- en verkoop en bedrijfswageninrichting
20 maart, 2024

Sinds onze oprichting op 2 maart 2020 hebben we bij Van Vliet Bedrijfswagens een gestage groei doorgemaakt. Wat begon met 2 medewerkers in 2020 is nu uitgegroeid tot een organisatie met een team van 10 medewerkers.

In deze vier jaar zijn we gegroeid van nul verkopen naar 160 bedrijfswagens per jaar. Daarnaast voeren we jaarlijks ongeveer 400 APK-keuringen uit, zowel voor lichte als zware voertuigen. Andere mooie ontwikkelingen zijn de tachograaf ijking en LPK laadklep keuringen in eigen beheer.

We zijn trots op de kwaliteit van onze dienstverlening en blijven hierin investeren. Een mooi voorbeeld is onze eigen logistieke transportdienst voor onder andere pechhulp voor vaste klanten.

Groei met Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Naast de groei met Van Vliet Bedrijfswagens ontstaat er steeds meer groei in ons zusterbedrijf Van Vliet Bedrijfswageninrichting. Zo hebben we onlangs ons eigen pand voor de tak Van Vliet Bedrijfswageninrichting geopend, compleet met een toegewijde projectleider.

Van Vliet richt bedrijfsbussen en laadruimtes in voor alle beroepen. Wij werken o.a. met GEMA-inbouwsystemen van duurzaam, lichtgewicht aluminium met ongekende kracht en mogelijkheden. We ontwerpen je hele interieur op maat. Zo wordt elke millimeter van de ruimte maximaal benut. Door de combinatie Van Vliet Bedrijfswagens en Van Vliet Bedrijfswageninrichting zijn we in staat om onze klanten te voorzien van het juiste vervoer, onderhoud en inrichting!

Bedrijfswagens

Toekomstperspectief

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Van Vliet Bedrijfswagens. We zijn dan ook verheugd dat we dit jaar opnieuw erkend zijn als een duurzaam bedrijf. We blijven ons inzetten voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor de toekomst blijf het streven naar verbetering en innovatie, en we zijn vastbesloten om onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden.

Door nieuwe regelgevingen en technieken zijn er ook veranderingen binnen de bedrijfswagenbranche! Denk aan de BPM-vrijstelling die vervalt per 2025 en de invoer van emissiezones in Nederlandse steden.

Bij Van Vliet Bedrijfswagens helpen we je graag met passend advies wat te doen bij de keuze voor een nieuwe bedrijfswagen!

We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. We kijken uit naar nog vele succesvolle jaren van samenwerking.