Van Vliet Bedrijfswagens wederom Erkend Duurzaam

Erkend duurzaam Van Vliet Bedrijfswagens
Henk van Vliet
Henk van Vliet
Eigenaar, In- en verkoop en bedrijfswageninrichting
18 januari, 2024

Bij Van Vliet Bedrijfswagens zijn we trots op onze recente prestatie: het behalen van het Erkend Duurzaam Basis certificaat tijdens de herbeoordeling. Dit certificaat is een erkenning van ons voortdurende streven naar duurzaamheid in al onze bedrijfsactiviteiten, waaronder dienstverlening, bedrijfsvoering, personeelsbeleid en inkoop. Het is een prestatie waar we met recht trots op zijn!

Duurzaamheid in onze bedrijfsvoering

In onze dagelijkse bedrijfsvoering staat duurzaamheid hoog op onze agenda. Dit komt tot uiting in de duurzame panden waarin we opereren. We zijn ons bewust van ons stroom- en waterverbruik en streven ernaar dit waar mogelijk te verminderen. We willen een verschil maken, niet alleen binnen onze muren, maar ook daarbuiten.

Samenwerken aan duurzaamheid

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom gaan we actief in gesprek met onze leveranciers, collega’s en klanten over hoe we samen duurzaam kunnen ondernemen.

Deze gesprekken hebben al concrete resultaten opgeleverd, zoals het leveren van materialen in herbruikbare kratten in plaats van wegwerpverpakkingen, gescheiden afvalinzameling, veilige opslag van gevaarlijke stoffen, en het stimuleren van fietsgebruik naar het werk, waarbij elektrische fietsen kunnen worden opgeladen in ons fietsenhok.

Daarnaast besteden we op onze website aandacht aan duurzame initiatieven, zoals de bedrijfswagen refresh.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We hebben ook oog voor maatschappelijke belangen en ondersteunen bewust gekozen goede doelen door middel van gerichte sponsoring. Bij Van Vliet Bedrijfswagens geloven we dat duurzaamheid verder gaat dan onze eigen activiteiten; het gaat ook om het positief beïnvloeden van de gemeenschap om ons heen.

Naar een duurzamere toekomst in 2024

We zijn vastbesloten om onze duurzaamheidsinspanningen voort te zetten en te verbeteren. In 2024 willen we enkele belangrijke stappen zetten, waaronder:

  • Gesprekken voeren met onze afvalverwerker om onze afvalverwerking nog duurzamer te maken.
  • Ons energieverbruik in kaart brengen en optimaliseren in lijn met onze groeiende activiteiten.
  • Het vaststellen van Key Performance Indicators (KPI’s) om gerichte verbeterdoelen te stellen.
    Duurzaamheid in alle aspecten

Het Erkend Duurzaam certificaat omvat verschillende aspecten van ons bedrijf, waaronder bedrijfsvoering, communicatie, financiën, inkoop, personeelsbeleid en dienstverlening. We streven naar een balans tussen people, planet en profit, waarbij we aandacht hebben voor sociale, milieuvriendelijke en economische aspecten van onze organisatie.

Bij Van Vliet Bedrijfswagens blijven we toegewijd aan een duurzame toekomst, en we kijken ernaar uit om onze duurzaamheidsinspanningen verder uit te breiden en te delen met onze klanten en partners. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze wereld en een betere toekomst creëren voor iedereen.