Bedrijfswagen kopen

Ga je voor spiksplinternieuwe of een bedrijfswagen occasion? Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Bedrijfsbus kopen met een goed gevoel

Ga je voor spiksplinternieuw of een occasion? Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions. Met onze services van bedrijfswageninrichting tot detail tuning maken wij ‘m helemaal op maat voor jouw werk. In no time ben jij in je nieuwe aanwinst op weg naar je volgende klus.

Alle occasions leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Toekomstbestendig rijden met Van Vliet Bedrijfswagens

Door nieuwe regelgevingen en technieken zijn er ook veranderingen binnen de bedrijfswagenbranche! Denk aan de BPM-vrijstelling die vervalt per 2025 en de invoer van emissiezones in Nederlandse steden.

Bij Van Vliet Bedrijfswagens helpen we je graag met passend advies wat te doen bij de keuze voor een nieuwe bedrijfswagen! Nu nog een nieuwe bedrijfswagen kopen, de ‘bedrijfswagen refresh’ of toch financial lease? Neem contact met ons op voor het juiste advies over het kopen van een nieuwe bedrijfswagen!

Ontdek meer
Van Vliet Bedrijfswagens
Ik heb hier mijn 2e bedrijfsbus gekocht. Het is een eerlijk bedrijf met goede service. De bus is goed afgeleverd. En alle puntjes worden netjes opgelost.
R. Hazeleger, Woudenberg
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Veel gestelde vragen

Een gebruikte bedrijfswagen of occasion kopen kan bij Van Vliet Bedrijfswagens. Het voordeel van een gebruikte bedrijfsbus is de daarbij behorende lagere prijs en dan afgeleverd als een nieuwe! Dit kan ook een bedrijfswagen zijn met veel opties en accessoires. Of een nette functionele bedrijfswagen waar mee gewerkt kan worden

Waarom een bedrijfswagen leasen? Heeft u wel een nieuwe bedrijfswagen nodig en wilt u uw bedrijfsmiddelen daar niet voor inzetten? Financial lease kan de oplossing zijn!

Per 2025 vervalt de BPM vrijstelling voor bedrijfswagens voor ondernemers. Door nu een aankoop te doen bespaar je dus veel geld.