Sterk in bedrijfswagens

We hebben jarenlange werkervaring in de mix van zware en lichte bedrijfswagens en voelen ons het meeste thuis in het gat tussen de personenauto’s en de zware trucks. We zien het als onze persoonlijke uitdaging om professionals met een lichte bedrijfswagen te helpen met onze kennis en ervaring. Dankzij een goed onderhouden bedrijfswagen kunnen zij hun werk goed uitvoeren. Dat is waar we het voor doen.

We werken graag aan lange termijn relaties en kunnen daardoor volop maatwerkoplossingen bieden. Op deze manier is onze dienstverlening helemaal afgestemd op de wensen van onze klant.

Van Vliet bedrijfswagens in Maarsbergen is een universeel garagebedrijf. Hierdoor kunnen we onze eigen keuzes maken en echt persoonlijk maatwerk leveren. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van alle merken bedrijfswagens.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs in ons bedrijf. We maken graag kennis!

Ons team

Henk van Vliet

Jacco Heiwegen

1e bedrijfswagentechnicus

Op dit moment zijn er geen vacatures te vervullen binnen Van Vliet bedrijfswagens. Ben je ondanks dat toch van mening dat je van meerwaarde kan zijn voor onze onderneming? Kom dan eens langs!

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?