Bedrijfswagen leasen

Het leasen van een bedrijfswagen kan een interessante keuze zijn. Je spreidt de investering en risico’s. Bij Van Vliet Bedrijfswagens adviseren we je graag over het leasen van een bedrijfswagen!

Van Vliet Bedrijfswagens

Financial Lease Bedrijfswagen

Voor ondernemers of ZZP-ers die een bedrijfsbus nodig hebben en tegelijkertijd alle bedrijfsmiddelen ter beschikking willen houden om hun onderneming te financieren, kan financial lease een passende oplossing zijn.

In het geval van financial lease ben je economisch eigenaar van de bus, zodat de bus op je balans staat. Je kunt daarom gewoon gebruik maken van fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek. Het gefinancierde bedrag ga je in van te voren vastgestelde maandbedragen binnen een vastgesteld termijn betalen.

Wil je alle kosten, dus ook onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting, enz. verwerkt hebben, dan is operational lease mogelijk een passender oplossing voor jou situatie.

Van Vliet Bedrijfswagens

Operational Lease Bedrijfswagen

Wat zijn de voordelen van operational lease? Bij operational lease is de bus eigendom van de leasemaatschappij.

Jij betaalt een vast bedrag per maand, waar alle kosten bij inbegrepen zitten. Denk aan financiering van de auto zelf, onderhoud, reparatie, banden, verzekering, brandstofpas, pechhulp, vervangend vervoer.

Wil je dus precies weten wat je elke maand kwijt bent aan je bus, dan is operational lease mogelijk een optie.

Contact opnemen