Bedrijfswageninrichting

Is je bedrijfsbus ook je mobiele werkplaats? Van Vliet richt bedrijfsbussen en laadruimtes in voor alle beroepen. Wij werken o.a. met GEMA-inbouwsystemen van duurzaam, lichtgewicht aluminium met ongekende kracht en mogelijkheden. We ontwerpen je hele interieur op maat. Zo wordt elke millimeter van de ruimte maximaal benut.

Bedrijfswageninrichting
Voor iedere situatie de juiste oplossing

Bedrijfswageninrichting op maat

Of het nu gaat om het opruimen van gereedschapskoffers, het overzichtelijk opbergen van verschillende soorten materialen, het veilig wegzetten van de gasfles, het hebben van een werkbank in je bus. Bij Van Vliet Bedrijfswagens krijg je voor iedere situatie de juiste oplossing op het gebied van bedrijfswageninrichting! Van een complete werkbus inrichting tot een standaard wandkast.

We maken in onze nieuwe werkplaats, met moderne apparatuur, inrichtingen op maat voor elke bedrijfswagen. Van stroomvoorziening, vloer- en wandplaten en (aluminium) inrichting in de laadruimte, ladesystemen, wandkasten tot de signalering aan de buitenzijde.

Ook op het gebied van accessoires voor een bedrijfswageninrichting hebben wij talloze mogelijkheden met een luchthaspel, binnenverlichting, leren bekleding, laadruimte ventilatie, gasfleshouder, vloeistofdichte opvangbak en meer! Het verschil maken wij door goed te luisteren en het juiste advies te geven! Ieder beroep vraagt namelijk om een andere type werkbus inrichting!

Van Vliet Bedrijfswagens

Eigen bedrijfsbus inrichting

Is mijn type bedrijfswagen geschikt? Welke bedrijfswageninrichting past het best bij mijn vak? Wij zijn gespecialiseerd in de inbouw van interieurs van vrijwel alle bedrijfswagens. Elke bedrijfswagen en elk vak is anders. Daarom is bedrijfswageninrichting altijd maatwerk. De unieke mogelijkheden per vakgebied zijn teveel om op te noemen. Bekijk ook eens onze werkbus inrichting ideeën.

Van Vliet geeft je graag en vrijblijvend antwoord op al je specifieke vragen. Het beste kun je ons dus gewoon eens bellen of een e-mail sturen. Ook kun je via onze website een offerte aanvragen met je wensen en voorkeuren!

Hoe werkt bedrijfswageninrichting op maat?

Heb je een bedrijfswagen en weet je ongeveer wat je wilt? Geef dan foto’s, je type bedrijfswagen, je werkzaamheden en wensen aan ons door. Dat kan per e-mail of telefonisch maar je mag ook altijd langskomen. Na dit overleg schetsen wij een inrichtingsvoorstel en het kostenplaatje. Vervolgens gaan we finetunen, tot we precies hebben wat jij wilt qua inrichting en investering. Dit leidt tot unieke resultaten, kijk maar naar onze referentieprojecten.

Bedrijfswageninrichting maatwerk
Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen snel ingericht

Na akkoord op de offerte bestellen we je bedrijfswageninrichting bij de fabrikant. Als alle onderdelen bij ons aanwezig zijn, starten we jouw project. We halen we bedrijfswagen op of je brengt hem langs. Zolang jouw bus bij ons staat, lenen wij een vergelijkbare bedrijfswagen aan je uit. Dat is service van de zaak. Doorgaans levert de fabrikant alle onderdelen binnen drie weken en ronden wij onze montage binnen één week af. Bij ons mag je vrijblijvend een offerte aanvragen voor bedrijfswageninrichting.

Bedrijfswagen inrichting projecten

Bij Van Vliet Bedrijfswagens hebben we al talloze ondernemers geholpen bij het inrichten van bedrijfswagens.

Bedrijfswagen inrichting maatwerk GEMA

Ben je op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit bedrijfswageninrichting, die ook lichtgewicht en supersterk is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres met de Camelot-lijn van Gema. Alles uit de Camelot-lijn is op maat te maken te maken, tot op de millimeter nauwkeurig. Denk hierbij aan werkbanken, kasten, lades, vakken, opbergruimte voor koffers, handdoekrollen, etc.

De voordelen op een rij:

  • Lichtgewicht
  • Alles op maat te maken, tot op de millimeter nauwkeurig
  • Plankoverspanning maximaal 3 meter, belastbaar tot 120 kg
  • Modulair samen te stellen
  • Uit te rusten met alle denkbare opties
  • Gegarandeerd veilig. Dit is uitgebreid getest door de TÜV en gecertificeerd door alle grote autofabrikanten.

 

Ontdek meer over GEMA

Bedrijfsauto inrichting ladesysteem

Met een bedrijfsauto inrichting van ladekasten en vloerladen benut je de opbergruimte in je werkbus optimaal. Ook zorg je ervoor dat je niet iedere keer in de werkbus hoeft te klimmen om iets te pakken. De ladekasten zijn zowel in de breedte als in de hoogte op maat te maken en belastbaar tot 90 kg per lade. De laadvloer wordt daar bovenop gemonteerd.

Zo kun je boven het ladesysteem nog meer kasten kwijt en spullen opbergen. Efficiënt en opgeruimd werken was nog nooit zo makkelijk! De ladekasten zijn zowel vanuit de achterdeuren als vanuit de zijdeuren te monteren. Zo blijven al je spullen makkelijk bereikbaar.

bedrijfswageninrichting vloerladesysteem
Nette onderneming met oog voor specifieke wensen van de klant.
Evert
Bedrijfswagen inrichting

Veel gestelde vragen

De kosten van bedrijfswageninrichting is meestal een maatwerk prijs! Dit is afhankelijk van:

  • De type werkbus, bijvoorbeeld een hoge of lage bedrijfswagen?
  • Voor welke werkzaamheden ga je de inrichting gebruiken?
  • Welk materiaal en gereedschap ga je meenemen?

Bij Van Vliet Bedrijfswagens helpen wij je graag met een vrijblijvende offerte voor het inrichten van je werkbus! Neem direct contact met ons op!

Het nadeel van gebruikte bedrijfswageninrichting is dat dit geen maatwerk is. De kans is dus groot dat een gebruikte inrichting uiteindelijk niet de meest passende oplossing is voor je. bedrijfswageninrichting. Bij Van Vliet Bedrijfswagens werken wij daarom niet met gebruikte inrichtingen.

Bedrijfswageninrichting met hout is ideaal voor bijvoorbeeld een hovenier. Hout is sterk en kan een hele mooie uitstraling hebben. Op het moment dat gewicht een rol gaat spelen is een aluminium inrichting de oplossing.

Camelost Gema Bedrijfswageninrichting

Werkbus inrichting ideeën

Het inrichten van je werkbus is een belangrijke investering, die ervoor zorgt dat je efficiënter en comfortabeler kunt werken. Bij Van Vliet Bedrijfswagens hebben we ruime ervaring in het inrichten van werkbussen op maat en helpen we je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Iedere werkbus inrichting is verschillend per beroep of op basis van persoonlijke voorkeuren. Denk aan een rijdende werkplaats, zonnepanelen op het dak, een standkachel in de winter en meer!

Bekijk onze tips

Ingerichte bedrijfswagen kopen of leasen

Wil je een bedrijfswagen aanschaffen en laten inrichten? Van Vliet biedt volop keus in nieuwe bedrijfswagens en jonge occasions. Een nieuwe Renault, Opel, Fiat, Iveco, Ford, Volkswagen of Mercedes kan je zowel kopen als leasen. Datzelfde geldt voor onze bedrijfswagen occasions en dat is uniek! Via operational of financial lease ben je onbezorgd en snel op weg in een bedrijfswagen die speciaal voor jou op maat is ingericht. Wij adviseren je graag welke combinatie van type bedrijfswagen, inrichting en financiering het best past bij jouw werkzaamheden.

Bekijk ons aanbod
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Merken bedrijfswagen inrichting

Bij Van Vliet Bedrijfswagens werken we met diverse merken van werkbus inrichtingen om top kwaliteit te leveren. Denk aan vloerlades van Beks, wandkasten van Gema, veiligheidssignalering van Weltronic, Zeliox stroomvoorzieningen, Carbolt inbraakbeveiliging en meer!

Kies jij voor Van Vliet Bedrijfswagens?

In de bedrijfswagenwereld zijn we een toonaangevende aanbieder met een totaalconcept voor ondernemers in de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. We maken in onze nieuwe werkplaats, met moderne apparatuur, inrichtingen op maat voor elke bedrijfswagen. Van stroomvoorziening, vloer- en wandplaten en (aluminium) inrichting in de laadruimte, tot de signalering aan de buitenzijde. Doordat we aluminium inrichtingen zelf tekenen, kunnen we zeer gedetailleerd werken en voor elke klant een inrichting bouwen op maat.