Werkplaats

Bedrijfswagen garage

Hoor je een vreemd geluid of knippert er een lampje? De werkplaats Van Vliet is ingericht voor al het onderhoud en reparaties van bedrijfswagens. Van trucks tot bestelbussen en alle bedrijfswagens daartussenin: wij houden ze in topconditie. Zowel het mechanische werk als een electronische storing lossen wij in een handomdraai op. Als je wagenpark goed functioneert, loopt de zaak op rolletjes.

Werkbus onderhoud

Bedrijfswagen onderhoud

In de bedrijfswagenwereld zijn we een toonaangevende aanbieder met een totaalconcept voor ondernemers in de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. We voeren in onze nieuwe werkplaats, met moderne apparatuur, onderhoud uit aan alle merken bedrijfswagen. Denk aan: Renault, Mercedes, Volkswagen, FIAT, IVECO, Voklswagen, Ford en meer!

Bedrijfswagen garage in de buurt

Voor ondernemers in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten zijn we de ideale partner voor de bedrijfswagen.

Veel bedrijfswagen eigenaars uit Maarsbergen, Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Lunteren, Maarn, Driebergen-Rijsenburg en meer plaatsen weten onze werkplaats te vinden! Neem contact op met Cor van Ekeren voor al je vragen over je bedrijfswagen en de werkplaats!