Elektrische bedrijfswagens met 3500 kilo trekgewicht

Van Vliet Bedrijfswagens
Henk van Vliet
Henk van Vliet
Eigenaar, In- en verkoop en bedrijfswageninrichting
23 augustus, 2023

Bedrijven in verschillende sectoren, waaronder infrastructuur, hoveniers, bouwondernemingen en montagebedrijven, krijgen te maken met dezelfde uitdaging: het vervoeren van zware ladingen binnen stedelijke emissiezones. Traditionele werkbussen kunnen hierdoor niet altijd optimaal ingezet worden vanwege de beperkte toegang tot deze zones. Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we de complexiteit van jouw werk en willen we je helpen met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Nieuwe benadering: elektrische bedrijfswagens met 3500 kilo trekgewicht

De oplossing voor deze uitdagingen ligt in de opkomst van elektrische bedrijfswagens. Zoekt je een elektrische bedrijfswagen die zware ladingen kan vervoeren? Denk dan aan de Iveco Daily. De Iveco Daily is van de fabriek af uitgerust met de mogelijkheid om 3500 kilogram te trekken. Ter vergelijking: de Renault Kangoo Electric kan 2500 kilogram te trekken, terwijl een Opel Vivaro Electric momenteel een maximum trekgewicht heeft van 1000 kilogram.

Toekomstbestendig werken: Samen met Van Vliet Bedrijfswagens

Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we de behoeften van moderne bedrijven die voor uitdagingen staan in een snel veranderend landschap. Onze kennis en ervaring van bedrijfswagens helpt jou de overgang te maken naar duurzaam zakelijk vervoer.