Betrouwbaar IVECO onderhoud

Werkbus onderhoud
Cor van Ekeren
Cor van Ekeren
Servicecoördinator en verkoop
24 augustus, 2023

Als trotse bezitter van een Iveco bakwagen of bedrijfswagen wil je natuurlijk dat jouw bedrijfswagen altijd in topconditie is. Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij uitstekend Iveco onderhoud voor jouw waardevolle voertuig. Of het nu gaat om een Iveco Daily bakwagen of een ander model wij hebben de expertise om jouw bedrijfswagen optimaal te onderhouden.

Iveco onderhoud bij Van Vliet Bedrijfswagens

  • Pechhulp tijdens openingstijden: Onze professionele pechhulpdienst staat altijd voor je klaar, zodat je snel weer op weg bent bij onverhoopte problemen.
  • Speciaal gereedschap: Wij beschikken over gespecialiseerd equipment om het onderhoud van jouw Iveco vakkundig uit te voeren.
  • Expertise in zwaardere bedrijfswagens: Of het nu een Iveco Daily bakwagen of een bestelbus is, onze ervaring reikt tot alle modellen.

Iveco garage in de buurt

Met ons toegewijde team van experts kun jij erop vertrouwen dat jouw Iveco werkbus altijd in betrouwbare handen is.

Bovendien nemen wij ook de laadklepkeuring voor onze rekening. Onze missie is simpel: jouw bedrijfswagen zonder ongeplande stilstand onderweg.

Kies voor Van Vliet Bedrijfswagens en houd jouw Iveco in topconditie voor elke klus! Op dit moment een ander merk bedrijfswagen in bezit? Voor alle merken werkbussen kun je in onze moderne werkplaats terecht voor divers onderhoud en keuringen!