Renault bedrijfswagens

Vanuit ons totaalconcept verkopen wij met grote regelmaat nieuwe Renault bedrijfswagens. Vanwege onze samenwerking met de dealerbedrijven verkopen we deze bedrijfswagens met originele fabrieksgarantie en kunnen het onderhoud bieden zoals door de fabrikant geadviseerd wordt.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij verzorgen een offerte op maat!

Neem contact op

Verkoop

Bent u geïnteresseerd in een Renault bedrijfswagen, maar wilt u het liefst wel een nieuwe bus? Dit kunnen wij voor u verzorgen. Door de prettige samenwerking met de dealerbedrijven in de regio, kunnen we nieuwe Renault bedrijfswagens leveren zoals u ze wilt hebben. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Wilt u de bus ingericht en/of opgebouwd hebben? Bekijk onze inrichtingen en accessoires pagina’s voor een greep uit onze mogelijkheden.

Onderhoud

Vanwege onze jarenlange ervaring in het onderhoud van lichte en zware bedrijfswagens en onze connecties met de dealers, kunnen we het onderhoud voor uw nieuwe Renault bedrijfswagen op maat en volgens fabricagevoorschrift voor u verzorgen. Rijd u een nieuwe Renault bedrijfswagen of overweegt u deze aan te schaffen? Rij gerust bij ons langs om de aankoop- en onderhoudsmogelijkheden met ons te bespreken!

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?