Mercedes bedrijfswagens

Vanuit ons totaalconcept verkopen wij met grote regelmaat nieuwe Mercedes bedrijfswagens. Ook kunnen wij u ontzorgen door het onderhoud van uw nieuwe Mercedes bedrijfswagen geheel voor onze rekening te nemen, volgens de onderhoudsschema’s van Mercedes.

Neem contact met ons op! We nemen alle wensen met u door en verzorgen voor u een compleet uitgeruste nieuwe Mercedes bedrijfswagen!

Neem contact op

Verkoop

Vanuit ons totaalconcept verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte Mercedes bedrijfswagens. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij verzorgen een offerte op maat.

Wilt u ook de inrichting of opbouw van accessoires voor uw bedrijfswagen verzorgd hebben? Neem eens een kijkje op onze inrichtingen en accessoires pagina voor een greep uit de mogelijkheden. We denken graag met u mee wat passend zou kunnen zijn.

Onderhoud

Vanuit ons totaalconcept verzorgen wij het onderhoud voor uw Mercedes bedrijfswagen! Door onze connecties met de dealers kunnen wij het (advies) onderhoud en garantiewerkzaamheden, ook voor uw nieuwe Mercedes bedrijfswagens, volledig verzorgen. Als extra service kunnen wij het (digitale) onderhoudsboekje van Mercedes invullen en u daarmee voorzien van een transparant, actueel overzicht van aan het voertuig uitgevoerde werkzaamheden.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?