Service en onderhoud
bedrijfswagens
Langbroek en omgeving

Bent u ondernemer en is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Langbroek, op de Utrechtse Heuvelrug? Dan helpen wij u graag met de reparatie, service en onderhoud van uw bedrijfswagens in Langbroek. Wij zijn de bedrijfswagen specialist!

Onderhoud bedrijfswagens

Het is belangrijk om het juiste onderhoud uit te voeren aan uw bedrijfswagens. Wij denken graag mee in het onderhoudsplan van uw bedrijfswagens in Langbroek en omgeving. In dit onderhoudsplan nemen we alle belangrijke punten op, onder andere de kleine en grote beurt en bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem. Vanuit onze professionele werkplaats in Maarsbergen, vlakbij Langbroek, voeren we de reparaties uit die nodig zijn.

Van Vliet Bedrijfswagens staat voor:

 • Persoonlijke aanpak
 • Flexibele opstelling
 • Maatwerk voor elke klant
 • Investeren in klantenrelaties

Neem contact op

Wilt u meer weten over service, reparatie of onderhoud van uw bedrijfswagens in Langbroek? Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar 0343-745823.
  Van Vliet bedrijfswagens Mercedes Sprinter

  Verkoop bedrijfswagens

  Is uw huidige bedrijfswagen (bijvoorbeeld een Volkswagen, Mercedes, Renault of Ford) aan vervanging toe? Of wilt u uw wagenpark uitbreiden? Wij hebben een aantal bedrijfswagens op voorraad in onze werkplaats in Maarsbergen, vlakbij Langbroek. Staat uw bedrijfswagen er niet tussen? We gaan graag op zoek naar de juiste bedrijfswagen voor uw bedrijf. Dit doen we in zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens.

  Inrichting en accessoires bedrijfswagens

  Door de inrichting en accessoires in en op uw bus te bevestigen kunt u uw bedrijfswagen maximaal benutten. Voorbeelden van accessoires zijn: opbouw van imperiaal, kasten in laadruimte, extra verlichting of stroomvoorziening voor het opladen van accu’s. Maar ook het opbouwen van camera’s of een ventilatiesysteem in de laadruimte behoren tot de mogelijkheden.

  Ook voor de inrichting bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn dealer van Gema en Worksystems. Neem contact met ons op voor een maatwerk kast voor uw bus. De montage voeren wij uit in onze werkplaats in Maarsbergen, vlakbij Langbroek.

  Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

  Werkplaats voor bedrijfswagens in de buurt van Langbroek

  Kom eens kijken in onze werkplaats in Maarsbergen, in de buurt van Langbroek. We beschikken over een moderne werkplaats die voorzien is van alle middelen om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Onderhoud, service en reparatie van uw bedrijfswagens moet u zo min mogelijk zorgen en tijd kosten. Dan is het praktisch om een bedrijfswagens specialist in de buurt van Langbroek te hebben.

  Over ons
  Onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Service en onderhoud

  Lees meer >
  Plan een afspraak over onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Plan een afspraak

  Lees meer >
  Verkoop en onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Verkoop bedrijfswagens

  Lees meer >