Van Vliet bedrijfswagens service en onderhoud

Persoonlijke aanpak voor de beste service en onderhoud

Met onze persoonlijke aanpak streven we naar maatwerk. Daarom heeft u binnen ons bedrijf een vast aanspreekpunt, waarbij u terecht kunt met al uw vragen rondom service en onderhoud van uw bedrijfswagens. Transparantie en openheid zijn kernwaarden voor ons. Dit voorkomt bij u verrassingen achteraf. Als u tijdens de reparatie vervangend vervoer nodig heeft, regelen wij dit voor u. Uiteraard behoort ook haal- en brengservice tot de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

U kunt met uw bedrijfswagens terecht voor:

APK

De Algemene Periodieke Keuring is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Ons pand is zo ingericht, dat u bij terecht kunt voor keuringen die vallen onder de APK 1 en APK 2 wetgeving. Hierdoor kunnen we u van dienst zijn voor het vakkundig keuren van (kleine) bestelbusjes, tot BE-combinaties en trucks. Vraag voor maatwerk naar onze mogelijkheden.

Onderhoud en reparatie

Om de inzetbaarheid en functionaliteit van uw bedrijfswagens te garanderen, is het van belang om het juiste onderhoud uit te voeren. Graag denken wij mee in het onderhoudsplan van uw bedrijfswagens. In dit onderhoudsplan nemen we onder andere de afspraken op rondom de intervallen van de kleine en grote beurt, of bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem. Ook voeren we de reparaties uit die nodig zijn.

Bandenservice

Wij hebben geïnvesteerd in moderne bandenapparatuur. Daarom bent u ten allen tijde welkom om uw banden te laten controleren, repareren of vervangen. Uiteraard controleren wij tijdens de onderhoudsbeurt altijd de banden van uw bedrijfswagens op slijtage of breuken.

Airco

Altijd een fris en schoon klimaat in de bus? Maak bij ons een afspraak voor onderhoud of reparatie aan uw aircosysteem.

Aanhangwagens

Om een totaalservice te bieden, kunnen wij ook uw aanhanger controleren op diverse belangrijke punten. Maak een afspraak voor uw busje en aanhanger.

Pechhulp

Problemen onderweg? We denken in mogelijkheden en ontzorgen u, zodat u verder kunt. Neem contact met ons op.