Renault Bedrijfswagens

Ga je voor spiksplinternieuw of een  Renault occasion? Van Vliet biedt de allerbeste Renault bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions. Met onze services van bedrijfswageninrichting tot detail tuning maken wij ‘m helemaal op maat voor jouw werk. In no time ben jij in je nieuwe aanwinst op weg naar je volgende klus.

Wil je graag een nieuwe bedrijfswagen rijden en goed geadviseerd worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Renault Bedrijfswagens voorraad

Van Vliet biedt de allerbeste Renault bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Renault bedrijfswagen kopen

Alle Renault bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige Renault bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de Renault bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de Renault bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens