Service en onderhoud
van uw bedrijfswagen
in Woudenberg en omgeving

Om de inzetbaarheid en functionaliteit van uw bedrijfswagens te garanderen, is het belangrijk om het juiste onderhoud uit te voeren. Voor onderhoud van bedrijfswagens in Woudenberg bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag mee in het onderhoudsplan van uw bedrijfswagens. In dit onderhoudsplan nemen we onder andere de afspraken op rondom de intervallen van de kleine en grote beurt, of bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem. Ook voeren we de reparaties uit die nodig zijn. Dit doen we vanuit onze professionele werkplaats in Maarsbergen vlakbij Woudenberg.

Van Vliet Bedrijfswagens staat voor:

 • Persoonlijke aanpak
 • Flexibele opstelling
 • Maatwerk voor elke klant
 • Investeren in klantenrelaties

Bent u ondernemer op de Utrechtse Heuvelrug? Is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Woudenberg? Neem contact met ons op, wij zijn de specialist voor reparatie, service en onderhoud van uw bedrijfswagens in Woudenberg en omgeving.

Neem contact op

We maken graag kennis met u als u meer wilt weten over onderhoud, service en reparatie van uw bedrijfswagens in Woudenberg.
  Van Vliet Bedrijfswagens Peugeot Expert

  Verkoop bedrijfswagens

  Is uw huidige bedrijfswagen (bijvoorbeeld een Peugeot, Citroën of Fiat) aan vervanging toe? Of wilt u uw wagenpark uitbreiden? Wij hebben een aantal bedrijfswagens op voorraad in onze werkplaats in Maarsbergen, vlakbij Woudenberg. Staat uw bedrijfswagen er niet tussen? We gaan graag op zoek naar de juiste bedrijfswagen voor uw bedrijf. Dit doen we in zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens.

  Inrichting en accessoires bedrijfswagens

  Door de inrichting en accessoires in en op uw bus te bevestigen kunt u uw bedrijfswagen maximaal benutten. Voorbeelden van accessoires zijn: opbouw van imperiaal, kasten in laadruimte, extra verlichting of stroomvoorziening voor het opladen van accu’s. Maar ook het opbouwen van camera’s of een ventilatiesysteem in de laadruimte behoren tot de mogelijkheden.

  Ook voor de inrichting bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn dealer van Gema en Worksystems. Neem contact met ons op voor een maatwerk kast voor uw bus. De montage voeren wij uit in onze werkplaats in de buurt van Woudenberg.

  Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

  Werkplaats voor bedrijfswagens in de buurt van Woudenberg

  Van Vliet bedrijfswagens beschikt over een moderne werkplaats die voorzien is van alle middelen om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Kom gerust eens kijken in onze werkplaats in Maarsbergen, vlakbij Woudenberg. Het is praktisch om een bedrijfswagen specialist in de buurt van Woudenberg te hebben. Zo kost het zo min mogelijk tijd en zorgen om de onderhoud, service en reparatie van uw bedrijfswagen te verzorgen.

  Over ons
  Onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Service en onderhoud

  Lees meer >
  Plan een afspraak over onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Plan een afspraak

  Lees meer >
  Verkoop en onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Verkoop bedrijfswagens

  Lees meer >