Onderhoud van
uw bedrijfswagen
in Doorn en omgeving

Bent u ondernemer op de Utrechtse Heuvelrug? Is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Doorn? Wij zijn de specialist voor reparatie, service en onderhoud van uw bedrijfswagens in Doorn en omgeving.

Van Vliet Bedrijfswagens staat voor:

  • Persoonlijke aanpak
  • Flexibele opstelling
  • Maatwerk voor elke klant
  • Investeren in klantenrelaties

Om de inzetbaarheid en functionaliteit van uw bedrijfswagens te garanderen, is het van belang om het juiste onderhoud uit te voeren. Graag denken wij mee in het onderhoudsplan van uw bedrijfswagens. In dit onderhoudsplan nemen we onder andere de afspraken op rondom de intervallen van de kleine en grote beurt, of bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem. Ook voeren we de reparaties uit die nodig zijn. Dit doen we vanuit onze professionele werkplaats in Maarsbergen vlakbij Doorn.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u als ondernemer in Doorn en wilt u meer weten over onderhoud, service en reparatie van uw bedrijfswagens? Neem contact op en we maken graag kennis.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Werkplaats in de regio Doorn

Onze werkplaats is goed te bereiken vanuit Doorn. Onderhoud, service en reparatie van uw bedrijfswagens moet u zo min mogelijk zorgen en tijd kosten. Dan is het praktisch om een bedrijfswagens specialist in de buurt te hebben. Komt u eens kijken in onze werkplaats in Maarsbergen, op een steenworp afstand van Doorn. We beschikken over een moderne werkplaats die voorzien is van alle middelen om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Over ons
Onderhoud bedrijfswagens Doorn

Service en onderhoud

Lees meer >
Plan een afspraak over onderhoud bedrijfswagens Doorn

Plan een afspraak

Lees meer >
Verkoop en onderhoud bedrijfswagens Doorn

Verkoop bedrijfswagens

Lees meer >