Onderhoud van
uw bedrijfswagens 
in Doorn en omgeving

Bent u ondernemer op de Utrechtse Heuvelrug? Is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in Doorn? Wij zijn de specialist voor reparatie, service en onderhoud van uw bedrijfswagens in Doorn en omgeving.

Van Vliet Bedrijfswagens staat voor:

 • Persoonlijke aanpak
 • Flexibele opstelling
 • Maatwerk voor elke klant
 • Investeren in klantenrelaties

Onderhoud bedrijfswagens

Om de inzetbaarheid en functionaliteit van uw bedrijfswagens te garanderen, is het van belang om het juiste onderhoud uit te voeren. Graag denken wij mee in het onderhoudsplan van uw bedrijfswagens. In dit onderhoudsplan nemen we onder andere de afspraken op rondom de intervallen van de kleine en grote beurt, of bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem. Ook voeren we de reparaties uit die nodig zijn. Dit doen we vanuit onze professionele werkplaats in Maarsbergen vlakbij Doorn.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u als ondernemer in Doorn en wilt u meer weten over onderhoud, service en reparatie van uw bedrijfswagens? Neem contact op en we maken graag kennis.
  Van Vliet Bedrijfswagens Woudenberg onderhoud service verkoop

  Verkoop bedrijfswagens

  Bent u op zoek naar uitbreiding van uw wagenpark (bijvoorbeeld Opel of Ford)? Of is uw huidige bedrijfswagen aan vervanging toe? Wij zijn u graag van dienst! We hebben een aantal bedrijfswagens op voorraad in onze werkplaats vlakbij Doorn, maar zoeken ook in opdracht zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens.

  Inrichting en accessoires bedrijfswagens

  Om uw bedrijfswagen optimaal in te kunnen zetten, regelen wij ook graag de inrichting en accessoires voor in en op uw bus. Denk bij accessoires aan opbouw van imperiaal, extra verlichting, kasten in laadruimte of een stroomvoorziening voor het opladen van uw accu’s. Ook een ventilatiesysteem voor de nodige luchtverversing in de laadruimte en opbouw van camera’s behoren tot de mogelijkheden.

  Ook voor de inrichting bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn dealer van Gema en Worksystems. Neem contact met ons op voor een maatwerk kast voor uw bus. De montage voeren wij uit in onze werkplaats in Maarsbergen, vlakbij Doorn.

  Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

  Werkplaats in de regio Doorn

  Onze werkplaats is goed te bereiken vanuit Doorn. Onderhoud, service en reparatie van uw bedrijfswagens moet u zo min mogelijk zorgen en tijd kosten. Dan is het praktisch om een bedrijfswagens specialist in de buurt te hebben. Komt u eens kijken in onze werkplaats in Maarsbergen, op een steenworp afstand van Doorn. We beschikken over een moderne werkplaats die voorzien is van alle middelen om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

  Over ons
  Onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Service en onderhoud

  Lees meer >
  Plan een afspraak over onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Plan een afspraak

  Lees meer >
  Verkoop en onderhoud bedrijfswagens Doorn

  Verkoop bedrijfswagens

  Lees meer >