Zeliox stroomvoorziening

Met de stroomvoorziening van Zeliox kunnen we u voorzien van een krachtige mobiele stroomvoorziening op elke gewenste locatie. Een Zeliox kan worden ingebouwd in elke (bedrijfs)wagen en wordt opgeladen met de stroomvoorziening aan boord van uw voertuig. Op deze manier heeft u altijd elektriciteit binnen handbereik. Wilt u de Zeliox netjes ingebouwd hebben in uw bedrijfswagen of camper? Dit kan tot de millimeter nauwkeurig in onze hoogwaardige GEMA Camelot bedrijfswageninrichting! Meer weten of een offerte op maat? Klik op de button hieronder om contact met ons op te nemen of kom langs in onze verkoopruimte in Maarsbergen om een glimp te zien van de mogelijkheden.  Kijk ook eens in ons portfolio voor een impressie van wat we al gemaakt hebben.

Neem contact op

Zeliox Compact

De Zeliox Compact is met 1600 Watt de kleinste mobiele stroomvoorziening van Zeliox. Gebruikt u mobiele stroomvoorziening in uw bedrijfswagen voor lichte werkzaamheden. Dan kunt u hier gegarandeerd mee aan de slag. De Zeliox Compact is uw ideale tool voor het opladen van uw accugereedschap op locatie van de klus of onderweg. Nooit meer lege accu’s in het gereedschap met de Zeliox Compact!

Zeliox Custom

Zeliox Custom is een robuuste en krachtige stroomvoorziening. Met een Zeliox Custom in de bus is de intensievere gebruiker dagelijks voorzien van de benodigde stroomvoorziening. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk wat betreft vermogen en opslagcapaciteit, waardoor er altijd een juiste oplossing beschikbaar is. Beschikbare uitvoeringen: 1800W, 2500W, 3500W en opslagcapaciteit van 2,25Kwh of 3,6Kwh.

Zeliox Plus

De Zeliox Plus heeft het zwaarste accupakket en wordt voorzien van monitoring van de hardware, zodat op afstand inzichtelijk is wat het gebruik is van uw Zeliox Plus. Heeft u intensief stroom nodig op de locatie? De Zeliox Plus heeft de maximale kracht met een vermogen van 3500 Watt en een piekvermogen van 6500 Watt. De opslagcapaciteit is 3,6 Kwh.

Ons portfolio

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?