Bedrijfswageninrichting Worksystem

Bent u op zoek naar veilig, passend en lichtgewicht inrichting voor uw bedrijfswagen? De bedrijfswageninrichting van Worksystem zou hier goed bij kunnen passen. Worksystem heeft de mogelijkheid om kasten op maat te leveren naar uw wensen en passend bij uw bedrijfswagen. De systemen van Worksystem zijn modulair opgebouwd, wat maakt dat ze ook altijd flexibel kunnen worden uitgebreid met extra kasten en inrichtingenopties.

Neem contact op

Bedrijfswageninrichting

De bedrijfswageninrichting bevat kasten met legplanken met panelen, uit te breiden met ladecombinaties, sledes, tussenschotten en meer andere opties. De inrichting kan links, rechts of tegen de achterwand van de bus gemonteerd worden. We kunnen dit geheel aanpassen naar uw wensen.

Ladeblokken

De lange, uittrekbare ladeblokken van Worksystem bieden u een veilige en overzichtelijke oplossing voor het opbergen van uw materiaal en gereedschap. De ladeblokken zijn leverbaar in diverse maten en kunnen op elke gewenste locatie in uw bedrijfswagen worden gemonteerd!

Accessoires bedrijfswageninrichting

Accessoires bij de inrichtingen van Worksystem zijn te verkrijgen in diverse opties:

  • Accessoires voor op de legplanken, denk aan modulaire bakken, transportbakken, legplankverdelers, kabelhaspels
  • Ladeverdelers in verschillende afmetingen, passend in de laden van Worksystem
  • Accessoires eindstukken en gereedschapshouders, denk aan hakensets, slanghouders, verschillende soorten smartboxen, magneetstrips

Gereedschapshouders

Voor het overzichtelijk opbergen van uw gereedschap, kunt u gebruikmaken van de gereedschapspanelen. Deze kunnen op verschillende plaatsen in uw bedrijfswagen worden bevestigd,  bijvoorbeeld op de achterdeur of boven de werkbank. De panelen zijn uit te breiden met de hakensets, om het gereedschap op te hangen.

Ons portfolio

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?