Bedrijfswageninrichting Carbolt

Uw bedrijfswagen is uw werkplaats op wielen, gevuld met kostbaar materiaal en gereedschap. Deze verdiend een hoogwaardige beveiliging. Wij zijn dealer van het merk Carbolt en kunnen daarom inbraakpreventieve systemen leveren met een levenslange garantie.

De voordelen van een bedrijfswageninrichting van Carbolt op een rij:

  • Complete beveiliging van uw bedrijfswagen
  • Levenslange garantie
  • In veel gevallen recht op korting op laadruimteverzekering bij het complete systeem Carbolt 103
  • Basissystemen uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk voor elke klant
  • Snel en eenvoudig gemonteerd in onze werkplaats

De producten van Carbolt die wij kunnen leveren en monteren, vind u hieronder.

Al onze systemen kunnen door onze ervaren monteurs in onze moderne werkplaats in Maarsbergen worden gemonteerd. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op
Van Vliet bedrijfswagens inrichting Carbolt 100

Carbolt 100

De Carbolt 100 is een ijzersterk trekhaakslot om de achterdeuren- of klep te beschermen tegen inbraak. Het slot is te bedienen met meegeleverde sleutel. Eventuele accessoires kunnen aanvullend bijbesteld worden.

Van Vliet bedrijfswagens inrichting Carbolt 101

Carbolt 101

De Carbolt 101 is een beveiligingsproduct voor de achterdeur en aanhanger.  Het vergrendelingsslot is weggewerkt in een slotenkast en met afbreekmoeren te monteren achter de trekhaak. Dit product is geschikt voor bijna alle bestelbussen en eventueel uit te breiden met zijdeurbeveiliging en raamroosters.

Dit product kan niet worden geplaatst bij opstapjes of achter een demontabele trekhaak.

Van Vliet bedrijfswagens inrichting Carbolt 102

Carbolt 102

De Carbolt 102 is beveiliging voor de zijdeur met een degelijke haak- oog constructie, die bij de achterdeur te bedienen is door middel van een handle.
Wanneer er ruiten in de achterdeur zitten adviseren wij u daarnaast om raamroosters te plaatsen.
Van Vliet inrichting Carbolt 103

Carbolt 103

Carbolt 103 is de complete mechanische oplossing voor laadruimtebeveiliging op alle deuren in uw laadruimte. De centrale bediening van dit beveiligingssysteem bevindt zich in de cabine, waar u met 1 sleutel alle deuren ontgrendelt en vergrendelt.

Bij een aantal verzekeringsmaatschappijen krijgt u korting op uw laadruimteverzekering bij aanschaf van dit systeem. Bent u benieuwd of dit ook voor u geldt? Laat het ons weten.

Van Vliet bedrijfswagens inrichting Carbolt 104

Carbolt 104

Carbolt 104 is de elektronische variant van de Carbolt 103 en daarmee de complete elektronische oplossing voor laadruimtebeveiliging. De bediening van dit systeem bevindt zich in de cabine, waar met 1 sleutel, bediend via elektromagnetisch veld, alle deuren in de laadruimte vergrendelt en ontgrendelt kunnen worden.

Van Vliet bedrijfswagens inrichting Carbolt 105

Carbolt 105

Carbolt 105 is een uitgebreide versie van de Carbolt 104. De aanvulling die Carbolt 105 heeft, is dat er een keuze gemaakt kan worden tussen automatische vergrendeling of vergrendeling via de Carbolt-sloten. Ook de bediening van dit paneel bevindt zich in de cabine.

Van Vliet bedrijfswagens inrichting Carbolt 105

Carbolt 106

Carbolt 106 is eveneens een uitgebreide versie van de Carbolt 104. Ook Carbolt 106 is een complete elektronische oplossing voor laadruimtebeveiliging. Carbolt 106 onderscheid zich, doordat het alleen de mogelijkheid heeft van automatisch sluiten. Dit is aan te raden als u bijvoorbeeld kostbare lading of pakketten vervoert. Ook van dit systeem bevindt zich de bediening in de cabine.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?