Servicewagen met de juiste inrichting

Van Vliet Bedrijfswageninrichting
Henk van Vliet
Henk van Vliet
Eigenaar, In- en verkoop en bedrijfswageninrichting
23 augustus, 2023

Zoek je betrouwbare servicewagens met complete inrichtingen? Of je nu werkzaam bent in mechanisatie, transport of een ander vakgebied. Van Vliet Bedrijfswagens biedt complete servicewagens als rijdende werkplaatsen voorzien van alle benodigdheden!

Servicewagens als rijdende werkplaats

Onze bedrijfswagen inrichtingen voor servicewagens zijn gericht om jouw werkterrein te veranderen in een volledig functionele reparatiewerkplaats.

Met aangepaste opslag voor gereedschap, veilige opslag voor oliën en gassen, en ergonomische werkplekken, heb je alles bij de hand om snel en efficiënt reparaties uit te voeren.

Dankzij de geïntegreerde elektrische installatie met 220V aansluitingen, accusets, zonnepanelen en walstroomfunctionaliteit, blijf je altijd operationeel, waar je ook bent.

Met doordachte inrichtingsopties heb je niet alleen je gereedschap binnen handbereik, maar ook de mogelijkheid om veilig oliën en gassen op te slaan. Ergonomisch ontworpen werkplekken en voorzieningen zoals ventilatie en isolatie maken het mogelijk om zelfs onderweg efficiënt te werken.

Werkbus inrichting ideeën

Comfort met details

Het idee van een complete rijdende werkplaats gaat verder dan alleen de werkbus zelf. Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we dat jouw werkomgeving altijd bij je moet zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de servicewagens niet alleen voldoen aan jouw praktische eisen, maar ook aan jouw comfort en veiligheid.

Met antislipvloeren, diverse vastzetmogelijkheden voor het vervoer van servicedelen en slimme opslagoplossingen, creëren we een georganiseerde omgeving waarin je efficiënt kunt werken.

Interesse in het servicewagen concept van Van Vliet Bedrijfswagens? Neem dan contact met ons op!