Ladesysteem bedrijfswagen

Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we hoe belangrijk een slimme bedrijfswageninrichting is voor jouw bedrijfswagen. Voor diverse beroepen richten wij bedrijfswagens in met onder andere vloerladen, wandkasten, dubbele vloeren en meer!

Bedrijfswageninrichting Van Vliet
Bedrijfswageninrichting Caddy

Ladesysteem werkbus

Met een vloerladesysteem benut je de opbergruimte in je werkbus optimaal. Ook zorg je ervoor dat je niet iedere keer in de werkbus hoeft te klimmen om iets te pakken. De ladekasten zijn zowel in de breedte als in de hoogte op maat te maken en belastbaar tot 90 kg per lade. De laadvloer wordt daar bovenop gemonteerd. Zo kun je boven het ladesysteem nog meer kasten kwijt en spullen opbergen. Efficiënt en opgeruimd werken was nog nooit zo makkelijk! De ladekasten zijn zowel vanuit de achterdeuren als vanuit de zijdeuren te monteren. Zo blijven al je spullen makkelijk bereikbaar.

Offerte aanvragen

Interesse in een vloerladesysteem inrichting?

In de bedrijfswagenwereld zijn we een toonaangevende aanbieder met een totaalconcept voor ondernemers in de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. We maken in onze nieuwe werkplaats, met moderne apparatuur, inrichtingen op maat voor elke bedrijfswagen. Van stroomvoorziening, vloer- en wandplaten en (aluminium) inrichting in de laadruimte, tot de signalering aan de buitenzijde. Doordat we aluminium inrichtingen zelf tekenen, kunnen we zeer gedetailleerd werken en voor elke klant een inrichting bouwen op maat.

Recente projecten