Bedrijfswagen kasten

Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we hoe belangrijk een slimme bedrijfswageninrichting is voor jouw bedrijfswagen. Voor diverse beroepen richten wij bedrijfswagens in met onder andere vloerladen, wandkasten, verlichting, beveiliging en meer!

Gema bedrijfswageninrichting

Wandkasten bedrijfswagen

Zoek je een ladenkast voor je bedrijfswagen? Bij Van Vliet Bedrijfswageninrichting werken we met merken zoals Gema en Beks! Deze opbergsystemen zijn lichtgewicht en op maat gemaakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu gereedschapskoffers wilt opbergen, verschillende soorten materialen wilt ordenen, de gasfles veilig wilt opbergen of een werkbank in je bus wilt hebben – wij hebben altijd een oplossing op maat. Vertel ons wat je nodig hebt en wij maken een offerte op maat voor je. Onze bedrijfswageninrichting maakt georganiseerd en efficiënt werken toegankelijk voor iedereen!

Offerte aanvragen
Bedrijfswageninrichting Van Vliet

Wandkasten voor je werkbus?

In de bedrijfswagenwereld zijn we een toonaangevende aanbieder met een totaalconcept voor ondernemers in de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. We maken in onze nieuwe werkplaats, met moderne apparatuur, inrichtingen op maat voor elke bedrijfswagen. Van stroomvoorziening, vloer- en wandplaten en (aluminium) inrichting in de laadruimte, tot de signalering aan de buitenzijde. Doordat we aluminium inrichtingen zelf tekenen, kunnen we zeer gedetailleerd werken en voor elke klant een inrichting bouwen op maat.

Recente projecten