Gema inrichting bedrijfswagens

Gema bedrijfswageninrichting
Een prachtig, lichtgewicht product

Aluminium Bedrijfswageninrichting

Met de inrichting van GEMA bieden wij een prachtig, lichtgewicht product. Doordat elke kast op de millimeter nauwkeurig te maken valt, is er een passend product voor elke bedrijfswagen. Of het nu gaat om het opruimen van gereedschapskoffers, het overzichtelijk opbergen van verschillende soorten materialen, het veilig wegzetten van de gasfles, het hebben van een werkbank in je bus. Geef bij ons aan wat de wensen zijn en wij maken een offerte op maat om de bedrijfswageninrichting te verzorgen die bij je werkzaamheden past. De opbergsystemen van GEMA en maken efficiënt en opgeruimd werken toegankelijk voor iedereen!

GEMA Camelot

Ben je op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit inrichting, die ook lichtgewicht en supersterk is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De producten van GEMA bieden namelijk deze prachtige combinatie.

Alles uit de Camelot- lijn is op maat te maken te maken, tot op de millimeter nauwkeurig. Denk aan werkbanken, kasten, lades, vakken, opbergruimte voor koffers, handdoekrollen, etc. Neem contact op of kom langs in onze verkoopruimte in Maarsbergen om een glimp te zien van de mogelijkheden. Kijk ook eens in ons portfolio voor een impressie van wat we al gemaakt hebben.

De voordelen op een rij:

  • Lichtgewicht
  • Alles op maat te maken, tot op de millimeter nauwkeurig
  • Plankoverspanning maximaal 3 meter, belastbaar tot 120 kg
  • Modulair samen te stellen
  • Uit te rusten met alle denkbare opties
  • Gegarandeerd veilig. Dit is uitgebreid getest door de TÜV en gecertificeerd door alle grote autofabrikanten.
Camelost Gema Bedrijfswageninrichting
bedrijfswageninrichting vloerladesysteem

GEMA Ladesysteem

Met een ladesysteem van Gema benut je de opbergruimte in werkbus optimaal. De ladekasten zijn zowel in de breedte als in de hoogte op maat te maken en belastbaar tot 90 kg per lade. De laadvloer wordt daar bovenop gemonteerd. Zo kun je boven het ladesysteem nog meer kasten kwijt en spullen opbergen. Efficiënt en opgeruimd werken was nog nooit zo makkelijk!

De ladekasten zijn zowel vanuit de achterdeuren als vanuit de zijdeuren te monteren. Zo blijven al je spullen makkelijk bereikbaar.

GEMA speciaalbouw

De GEMA Grandino is ontwikkeld om het in- en uitstappen van de laadruimte te vergemakkelijken. Wil je de gewrichten van personeel sparen en valpartijen voorkomen? Kijk eens wat wij te bieden hebben met deze opstap! De opstap neemt weinig ruimte in in de laadruimte, is eenvoudig uit te klappen met voetbediening en klapt automatisch weer in als je de deur sluit. Gemak dient de mens!

Speciaal inbouw werkbus
Koeriersinrichting Gema

GEMA Koeriersinrichting

GEMA heeft een uniek inrichtingen product voor koeriersdiensten. De schappen hebben een diepte van 500 mm en een laadvermogen van 100 kg per schap. De schappen zijn uitklapbaar met een gasveer en klappen daardoor ook niet vanzelf in.

Dit product kenmerkt zich door:

  • Lichtgewicht, wat brandstof besparend werkt
  • Belasting tot 100 kg per plank
  • Opstaande rand aan de plank, waardoor pakketten niet van het schap schuiven
  • Maximale binnenruimte als er grotere pakketten vervoerd moeten worden, omdat de schappen ingeklapt binnen de wielkasten blijven

Daarnaast is de koeriersinrichting aan te vullen met een schuifdeur tussen de cabine en de laadruimte. Deze schuifdeur volledig veilig gebleken tijdens uitgevoerde crashtesten. Het voordeel van een schuifdeur in de bedrijfswagen, is dat de koerier minder vaak hoeft in-en uit te stappen, waardoor het werkgemak van de koerier verhoogt wordt en de tijd per pakket verlaagd.

Kijk eens in ons portfolio voor impressies van de mogelijkheden of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken!