Dynnox
Bedrijfswageninrichting

Bespaar tijd en maak jouw werkproces efficiënter met Dynnox bedrijfswageninrichting. Het mobiele laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens maakt het tillen van zware materialen overbodig en vermindert het aantal heen en weer loopbewegingen naar jouw bedrijfswagen. Dynnox werkt snel en efficiënt, waardoor jij meer tijd kunt besteden aan jouw werkzaamheden.

Van Vliet Bedrijfswagens

Mobiele toepassingen voor bedrijfswagens

Dynnox biedt een flexibele bedrijfswageninrichting voor iedere branche en ieder type bestelwagen. Met het gepatenteerde brancardonderstel en verschillende opbouwmodules kun jij de bedrijfswageninrichting exact afstemmen op jouw werkprocessen. Het transportsysteem is beschikbaar in verschillende afmetingen en kan worden gebruikt in alle typen bestelwagens. Zo blijft jouw bedrijfswageninrichting flexibel en passend bij jouw werkzaamheden.

Contact opnemen
Dynnox bedrijfswageninrichting
Dynnox ladekast

Flexibele bedrijfswageninrichting met Dynnox

Dynnox waarborgt de veiligheid van jouw gereedschapswagen middels een auto interface. De interface zorgt voor een optimale fixatie van jouw gereedschapswagen en kan vast op de vloer worden gemonteerd of demontabel gehouden worden. Hierdoor is het mogelijk om Dynnox projectmatig en/of in verschillende bedrijfswagens te gebruiken. Het automatische vergrendelingssysteem van het onderstel zorgt voor veilig vervoer van jouw gereedschapswagen en het in- en uitladen wordt een simpele en lichte handeling. Zelfs bij zware goederen kan het vervoeren door slechts één persoon worden gedaan. Dynnox draagt op deze wijze bij aan een arbovriendelijke en veilige werkwijze.

Contact opnemen