Bedrijfswageninrichting Caddy

Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we hoe belangrijk een slimme bedrijfswageninrichting is voor jouw Caddy bedrijfswagen. Een rommelige Caddy zonder slimme opbergruimte leiden tot tijdsverlies en frustratie. Daarom maken wij in inrichtingen op maat voor elke bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting Van Vliet
Bedrijfswageninrichting Caddy

Caddy businrichting

Met slimme opbergruimtes creëren we orde en overzicht in jouw Caddy. Geen losliggende gereedschappen en materialen meer die rondvliegen tijdens het rijden, maar een georganiseerde en opgeruimde laadruimte. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het zorgt ook voor meer veiligheid op de weg en een professionele uitstraling.

Onze aluminium wandkasten van bijvoorbeeld GEMA bieden optimale opbergruimte voor al jouw gereedschap, onderdelen en materialen. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, zodat de kasten stevig, betrouwbaar en veilig zijn. Of je nu een enkele of meerdere kasten nodig hebt, wij kunnen een oplossing op maat bieden die past bij jouw specifieke eisen.

Naast kasten bieden we ook vloerlades aan voor jouw Caddy. Vloerlades zijn ontworpen om het laden en lossen van goederen zo eenvoudig mogelijk te maken, terwijl de laadruimte van jouw Caddy maximaal benut wordt. Hierdoor wordt niet alleen ruimte bespaard, maar het draagt ook bij aan een veilige en ergonomische werkomgeving.

Offerte aanvragen

Interesse in een Caddy inrichting?

In de bedrijfswagenwereld zijn we een toonaangevende aanbieder met een totaalconcept voor ondernemers in de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. We maken in onze nieuwe werkplaats, met moderne apparatuur, inrichtingen op maat voor elke bedrijfswagen. Van stroomvoorziening, vloer- en wandplaten en (aluminium) inrichting in de laadruimte, tot de signalering aan de buitenzijde. Doordat we aluminium inrichtingen zelf tekenen, kunnen we zeer gedetailleerd werken en voor elke klant een inrichting bouwen op maat.

Recente projecten