Bedrijfswagen zonnepanelen monteur

Ben jij als zonnepanelen monteur op zoek naar een bedrijfswagen die volledig is ingericht naar jouw wensen? Bij Van Vliet Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres. Als dealer van het merk GEMA kunnen wij bedrijfswagens op maat tekenen en inbouwen, tot op de millimeter nauwkeurig. Onze ervaring met het inrichten van bedrijfswagens voor zonnepanelen installateurs heeft al vele tevreden klanten opgeleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Bedrijfswageninrichting Van Vliet

Werkbus voor zonnepanelen monteurs

Onze bedrijfswagens zijn van topkwaliteit en beschikken over de specificaties die jij als zonnepanelen monteur nodig hebt. Zo hebben wij bedrijfswagens met een ruime laadruimte, waardoor je al je gereedschap en materialen gemakkelijk mee kunt nemen naar de klus. Daarnaast zijn onze bedrijfswagens voorzien van handige accessoires, zoals bijvoorbeeld een ladderrek en een imperiaal, waarmee je de ruimte op het dak optimaal kunt benutten.

Ook onze bedrijfswageninrichting concepeten zijn speciaal ontworpen om jouw werk als zonnepanelen monteur zo efficiënt mogelijk te maken. Zo hebben wij onder andere kastsystemen en rekken die op maat gemaakt kunnen worden, zodat je al je materialen overzichtelijk kunt opbergen. Daarnaast hebben wij ook accessoires zoals een uitschuifbare werkbank en laadklep die het werk gemakkelijker maken.

Businrichting zonnepanelen monteurs

Aanbod Van Vliet Bedrijfswagens

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen zonnepanelen

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens