Bedrijfswagen timmerman

Als timmerman is het van essentieel belang dat je je materiaal op een veilige en efficiënte manier kunt vervoeren. Het hebben van een goed georganiseerde bedrijfswagen kan je werk gemakkelijker en efficiënter maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het uitvoeren van je werkzaamheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus voor timmermannen

Om te beginnen is het belangrijk om te zorgen voor voldoende opslagruimte in je bedrijfswagen. Denk aan lades, legplanken en kofferplanken om je gereedschap en materialen netjes en overzichtelijk op te bergen. Zo voorkom je dat je urenlang naar een bepaald gereedschap of materiaal moet zoeken. Een handige tip is om je gereedschap en materiaal op te bergen in Systainer koffers, die je vervolgens netjes kunt ordenen op de kofferplanken. Er blijft genoeg ruimte om een pallet mee te nemen voor een te late levering met bouwmateriaal.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kopen van een werkbus of inrichten van een bedrijfswagen is de maximale laadcapaciteit. Het is van belang dat je bedrijfswagen voldoende laadvermogen heeft om al je gereedschap en materiaal te kunnen vervoeren.

Businrichting montagebedrijven
Businrichting timmerman

Businrichting timmerman

Naast opslagruimte is het ook belangrijk om te zorgen voor voldoende veiligheid in je bedrijfswagen. Zorg ervoor dat je stofzuiger en afkortzaag een vaste plek hebben, zodat ze tijdens het rijden niet kunnen verschuiven en veilig opgeborgen blijven. Hetzelfde geldt voor je andere gereedschap en materiaal. Vergeet ook niet om een goede afscheiding te plaatsen tussen de laadruimte en de bestuurderscabine, om de veiligheid van de bestuurder te waarborgen

Kortom, bij het kopen of inrichten van een bedrijfswagen als timmerman is het belangrijk om rekening te houden met opslagruimte, veiligheid, laadcapaciteit en de mogelijkheden voor inrichting en aanpassingen. Door hier goed over na te denken en de juiste keuzes te maken, kun je je werk als timmerman gemakkelijker en efficiënter maken.

Bedrijfswagens timmerman

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen timmerman

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens