Bedrijfswagens voor montagebedrijven

Bedrijfswagen kopen of laten inrichten als montagebedrijf? Bij Van Vliet Bedrijfswagens kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig inrichtingen op maat tekenen en inbouwen. Voor meerdere montagebedrijven hebben wij al een heel aantal bedrijfswagens geheel naar tevredenheid ingericht.

Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus inrichting voor montagebedrijven

Bij Van Vliet Bedrijfswagens snappen wij dat het belangrijk is dat de accu’s opgeladen kunnen worden in de bedrijfswagen. Hiervoor bouwen wij een omvormer in de werkbus!

Tijdens het werken wil je altijd voldoende doppen, wringijzers en slagpennen bij je hebben. Of denk aan de grijpvoorraad bouten en moeren gerangschikt op soort en maat. Kortom je wilt overzichtelijk de juiste spullen en gereedschap mee in de bus nemen.

Onze maatwerk bedrijfswageninrichting opbergsystemen  zijn hier volledig op ingericht. Uiteraard maken we ook ruimte voor een haspel, een ladder en een bouwradio.

Businrichting montagebedrijven

Bedrijfswagens voor montagebedrijven

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen montagebedrijf

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens