Bedrijfswagen Loodgieter

Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we dat het voor loodgieters van groot belang is om hun materiaal veilig en efficiënt te vervoeren. Daarom bieden wij als dealer van het merk GEMA inrichtingen op maat aan, die tot op de millimeter nauwkeurig zijn ontworpen en ingebouwd.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus inrichting voor loodgieters

We hebben al veel loodgieters geholpen met het inrichten van hun bedrijfswagen, en begrijpen daarom ook wat voor materiaal er vervoerd moet worden. Zoals nippels, leidingen en een grote diversiteit aan gereedschappen. Wij zorgen ervoor dat je dit materiaal veilig en overzichtelijk kunt opbergen in de dubbele laadvloer van je bedrijfswagen. Daarnaast bieden wij een vaste plek voor je stofzuiger en gasfles met brandblusser bovenop de laadvloer.

Veiligheid is voor ons een belangrijk aspect bij de bedrijfswagennrichting van jouw bedrijfswagen. Omdat je gas in de bus hebt, zorgen wij ervoor dat er een ventilatierooster en gronddoorvoer worden ingebouwd. Zo weet je zeker dat je veilig op pad kunt gaan. We houden ook rekening met het vervoeren van grotere dozen, zoals warmtepompen en ketels, en bieden een positie om rollen dakbedekking veilig te vervoeren.

Daarnaast bieden wij ook handige oplossingen voor het vervoeren van ladders, met onze safe clamps die gemakkelijk op het imperiaal kunnen worden bevestigd.

Kortom, bij Van Vliet Bedrijfswageninrichting begrijpen we dat het vervoeren van loodgietersmateriaal maatwerk vereist. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken om onze inrichtingen te bekijken en uit te proberen. We helpen je graag verder!

Businrichting loodgieters

Bedrijfswagens aanbod

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen loodgieter

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens