Bedrijfswagen koerier

Als koerier ben je altijd op zoek naar manieren om zo efficiënt mogelijk te werken. Een belangrijk aspect daarvan is het efficiënt bezorgen van pakketten. Daarom is het van groot belang dat jouw bedrijfswagen zo is ingericht dat je snel en gemakkelijk kunt laden en lossen.

Met onze bedrijfswageninrichting kunnen we tot op de millimeter nauwkeurig inrichtingen op maat voor je tekenen en inbouwen. We hebben voor bezorgdiensten al een heel aantal bedrijfswagens geheel naar tevredenheid kunnen inrichten.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus voor bezorgdiensten

Een doorloopdeur en klaprekken zijn hiervoor uitstekende oplossingen. Met een doorloopdeur kun je namelijk sneller en gemakkelijker in en uit de laadruimte stappen, wat tijd bespaart en efficiëntie verhoogt. Klaprekken zijn ideaal voor het vervoeren van pakketten, omdat je deze gemakkelijk kunt vastzetten en zo meer ruimte creëert in de laadruimte. Daarnaast zorgen klaprekken voor een betere organisatie van de lading, wat weer bijdraagt aan een efficiënte bezorging.

Een fijne opstap is ook een belangrijk onderdeel van een efficiënte bedrijfswagen. Een goede opstap maakt het makkelijker om snel in en uit te stappen, zodat je sneller op pad kunt gaan. Dit kan bijvoorbeeld een opstap zijn die aan de zijkant van de wagen is bevestigd.

Verder is het belangrijk dat de laadruimte goed verlicht is. Zo kun je snel zien waar je moet zijn en waar je de pakketten neer kunt zetten. Ook in de avonduren of bij slecht weer is goede verlichting essentieel om efficiënt te kunnen werken.

Tot slot is voldoende laadruimte natuurlijk onmisbaar voor een koerier. Zorg daarom dat je bedrijfswagen genoeg ruimte biedt om alle pakketten veilig te kunnen vervoeren. Met deze tips ben jij als koerier goed voorbereid om efficiënt te kunnen bezorgen!

Koeriersinrichting Gema

Bedrijfswagens koeriers

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen koerier

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens