Bedrijfswagen Installateur

Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we dat het voor installatiemonteurs belangrijk is om hun materiaal op een veilige en efficiënte manier te vervoeren. Als dealer van het merk GEMA bieden wij inrichtingen op maat die tot op de millimeter nauwkeurig zijn ontworpen en ingebouwd.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus installatietechniek

We hebben al veel installatiemonteurs geholpen bij het inrichten van bedrijfswagen, en begrijpen daarom ook wat voor materiaal er vervoerd moet worden. Denk hierbij aan kabels, leidingen, schakelmateriaal en verschillende soorten gereedschap. Wij zorgen ervoor dat je dit materiaal veilig en overzichtelijk kunt opbergen in de dubbele laadvloer van je bedrijfswagen. Daarnaast bieden wij een vaste plek voor je stofzuiger, compressor en gasfles met brandblusser bovenop de laadvloer.

Veiligheid is voor ons een belangrijk aspect bij het inrichten van jouw bedrijfswagen. Daarom bouwen wij een ventilatierooster en gronddoorvoer in je bus om ervoor te zorgen dat je veilig op pad kunt gaan met je gasfles. We houden ook rekening met het vervoeren van grotere materialen, zoals buizen en platen, en bieden daarvoor de juiste bevestigingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij ook handige oplossingen voor het vervoeren van ladders en ander groot materiaal, met onze imperiaals en safe clamps.

Businrichting installatiebedrijven

Bedrijfswagens installatietechniek

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen installateur

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens