Bedrijfswagen Infra

Bij Van Vliet Bedrijfswageninrichting kunnen we tot op de millimeter nauwkeurig inrichtingen op maat voor je tekenen en inbouwen. We hebben voor infrawerkers al een heel aantal bedrijfswagens geheel naar tevredenheid mogen inrichten.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus voor infrabedrijven

Onze bedrijfswageninrichting biedt voldoende opbergruimte met veel legvakken voor verschillende materialen, zoals buizen en fittingen. We begrijpen dat je vaak zwaar gereedschap moet vervoeren, daarom hebben we achter in de bus plek voorzien voor je takels en kabeltrekkers. De schuifdeur is voorzien van een speciale voorziening voor het veilig opbergen van je gasfles.

Een afgesloten kast biedt plaats aan je koffieautomaat, met een bijbehorende stroomvoorziening. De standkachel zorgt ervoor dat je altijd in een warme bus stapt, zelfs op de koudste dagen. Bovendien hebben we extra verlichting aangesloten op je accessoiresaccu, zodat je ook in het donker veilig en goed kunt werken.

Bedrijfswageninrichting infra

Bedrijfswagens aanbod

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens