Bedrijfswagen Horeca

Bij Van Vliet Bedrijfswagens begrijpen we dat het voor horeca bedrijven van groot belang is om bestellingen veilig en efficiënt te vervoeren. Daarom bieden wij als dealer van het merk GEMA inrichtingen op maat aan, die tot op de millimeter nauwkeurig zijn ontworpen en ingebouwd.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus voor de horeca

Bij Van Vliet Bedrijfswagens kunnen we voor elk type onderneming een oplossing op maat bedenken. Of je nu een bakker, slager of koffievervoerder bent, wij denken graag met je mee. We kijken samen hoe we jouw grote assortiment aan producten het best kunnen vervoeren en hoe we grote rolkarren veilig kunnen bevestigen.

Om de hygiëne te waarborgen, voorzien we de bus van vloer- en wandbekleding die gemakkelijk te reinigen is. Verder kunnen we de laadruimte koelen, isoleren en ventileren, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden met bedrijfswageninrichting en we staan klaar om jouw bedrijfsbus volledig naar wens in te richten.

Businrichting horeca

Bedrijfswagens Horeca

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens