Ford Bedrijfswagens

Ga je voor spiksplinternieuw of een Ford occasion? Van Vliet biedt de allerbeste Ford bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions. Met onze services van bedrijfswageninrichting tot detail tuning maken wij ‘m helemaal op maat voor jouw werk. In no time ben jij in je nieuwe aanwinst op weg naar je volgende klus.

Wil je graag een nieuwe bedrijfswagen rijden en goed geadviseerd worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Ford Bedrijfswagens voorraad

Van Vliet biedt de allerbeste Ford bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Ford bedrijfswagen kopen

Alle Ford bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige Ford bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occasions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de Ford bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de Ford bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens