Bedrijfswagen elektricien

Ben jij als elektricien op zoek naar een bedrijfswagen die volledig is ingericht naar jouw wensen? Bij Van Vliet Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres. Als dealer van het merk GEMA kunnen wij bedrijfswagens op maat tekenen en inbouwen, tot op de millimeter nauwkeurig. Onze ervaring met het inrichten van bedrijfswagens voor elektriciens heeft al vele tevreden klanten opgeleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Bedrijfswageninrichting Van Vliet

Werkbus voor elekticiens

Wij begrijpen als geen ander dat het van groot belang is om jouw materiaal veilig en efficiënt te kunnen vervoeren. Daarom zorgen wij voor een specifieke inrichting van jouw bedrijfswagen. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld een imperiaal op het dak voor de ladder, terwijl wij in de bus zorgen voor een dubbele laadvloer. Deze laadvloer is voorzien van diverse lades, waardoor je gemakkelijk veel materiaal kwijt kunt. Ook je kleine trap kan worden opgeborgen in een speciaal open vak. Boven op de dubbele vloer vind je een kast met kofferplanken en ruimte voor assortimentsbakken. Hierdoor kun je gemakkelijk al je materialen en gereedschap meenemen voor je klus.

Kortom, bij Van Vliet Bedrijfswagens ben je verzekerd van een bedrijfswagen die volledig is afgestemd op jouw werkzaamheden als elektricien. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het inrichten van jouw ideale bedrijfswagen.

Businrichting elektricien

Aanbod Van Vliet Bedrijfswagens

Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions.

Bedrijfswagen kopen elektricien

Alle bedrijfswagens leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Via internet Van Vliet gevonden en direct na het eerste contact een goed gevoel. Henk is een man met oog voor de klant en kennis van zaken. Erg blij met de door hen geleverde Renault Master! We komen zeker terug voor de volgende bus.
Richard Heus , Diemen
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Brochure Bedrijfswagens

Download vrijblijvend onze brochure over bedrijfswagens!

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure Bedrijfswagens