Bedrijfswagens

Van Vliet Bedrijfswageninrichting

Werkbus kopen

Ga je voor spiksplinternieuw of een occasion? Van Vliet biedt de allerbeste bedrijfswagens rechtstreeks van de dealer én een grote voorraad jonge occasions. Met onze services van bedrijfswageninrichting tot detail tuning maken wij ‘m helemaal op maat voor jouw werk. In no time ben jij in je nieuwe aanwinst op weg naar je volgende klus.

Alle occasions leveren we af met nieuwe APK. Je huidige bedrijfswagen inruilen is bij ons ook mogelijk. Op veel occassions bieden we de optie tot financial of operational lease. Ook als je de bedrijfswagen daarna nog helemaal op maat wilt inrichten. Dan ontvang je direct het voorstel voor de inrichting op tekening en bijbehorende offerte. Een specifieke opdracht bij ons uitzetten kan ook. Dan zoeken wij de bedrijfswagen die voldoet aan je eisen!

Ik heb hier mijn 2e bedrijfsbus gekocht. Het is een eerlijk bedrijf met goede service. De bus is goed afgeleverd. En alle puntjes worden netjes opgelost.
R. Hazeleger, Woudenberg
Over Van Vliet Bedrijfswagens

Inrichting bedrijfswagens

Is je bedrijfsbus ook je mobiele werkplaats? Van Vliet richt bedrijfsbussen en laadruimtes in voor alle beroepen met bedrijfswageninrichting op maat. Wij werken o.a. met GEMA-inbouwsystemen van duurzaam, lichtgewicht aluminium met ongekende kracht en mogelijkheden. We ontwerpen je hele interieur op maat. Zo wordt elke millimeter van de ruimte maximaal benut.

Meer over bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting Van Vliet
Van Vliet Bedrijfswagens

Bedrijfswagen Refresh

Je bedrijfsbus kennen wij als geen ander. Met een uitgebreide controle + adviesrapport zorgen wij ervoor dat je bedrijfswagen weer volledig vernieuwd wordt. Corrosievorming op geijkte punten? Of verdient het emissiesysteem, de motor of de koppeling aandacht? Wij schrijven dit alles in een rapport met een kostencalculatie.

We nemen deze samen door en na een reparatieafspraak rij je weer onbezorgd in je geüpdatete bedrijfswagen.

Meer over bedrijfswagen refresh

Bedrijfswagen garage

Hoor je een vreemd geluid of knippert er een lampje? De werkplaats Van Vliet is ingericht voor al het onderhoud en reparaties van bedrijfswagens. Van trucks tot bestelbussen en alle bedrijfswagens daartussenin: wij houden ze in topconditie. Zowel het mechanische werk als een electronische storing lossen wij in een handomdraai op. Als je wagenpark goed functioneert, loopt de zaak op rolletjes.

Meer over de werkplaats
Werkbus onderhoud

Onze merken

Bedrijfswagen per branche